Összes bejegyzés

Az automatizáció megfizethető és megtérül

Hatékonyabb termelés automatizációval.

35 év HR-szolgáltatói tapasztalat után az automatizáció szakértője?

A Viapan Group 35 éve a humánerőforrás-szolgáltatások szakértője. Szolgáltatási portfóliónk folyamatosan nőtt az évtizedek alatt, így elmondhatjuk, hogy immár minden munkavállalói csoporttal (diák, felnőtt, nyugdíjas, megváltozott munkaképességű, betanított, szakmunkás vagy diplomás) foglalkozunk. A klasszikus HR-szolgáltatások, mint toborzás, kiválasztás, fejvadászat mellett nagy tapasztalatunk van a munkaerő-kölcsönzésben is. Nagy figyelmet fordítunk partnercégeink ingadozó termelési volumenből adódó változó munkaerőigényének rugalmas kielégítésére. A flexibilis megoldások szakértőjeként folyamatosan keressük annak lehetőségét, hogyan tudunk hozzájárulni a magyar vállalkozások termelékenységének növeléséhez.

A termelés hatékonyságának növelése automatizációval

A modernizációval új és új megoldások jelennek meg a piacon, ezért mi is lépést tartunk a fejlődéssel. A termelés korszerűsítése, hatékonyabbá tétele az emberierőforrás-szolgáltatásokra is kihat, de azt is felismertük, hogy ezekkel összhangban kell egyéb megoldásokat is keresnünk. Ez pedig az automatizáció, robotizáció, kollaboratív robotok termelésbe állítása, amely iránt már most hatalmas a vállalatok érdeklődése. Ezért hoztunk létre egy olyan mérnöki csapatot, amelynek sokéves tapasztalata van a kollaboratív robotok, automatizáció, termelési volumen növelése terén. Ez a csapat a Viacob. 

A Viacob mint a Viapan Group tagja

A Viacob természetesen cégcsoportunk tagja, ezért szoros együttműködésben vagyunk. A Viacob szolgáltatásának egyedülálló voltát éppen az adja, hogy a csapat mérnökökből áll, akik automatizációval és kollaboratív robotikával foglalkoznak, de a Viapan hátterének köszönhetően komplex és egyedi megoldásokat nyújtanak a termelőcégeknek. Tehát ha egy vállalatnál egyszerre áll fenn automatizációs igény és munkaerőhiány, akkor a Viacob szakemberei végzik az előbbinek a felmérését, míg a Viapan Group HR-szakértői vizsgálják meg az utóbbit. 

Komplex hatás a termelésre

Emellett kutatásokat végzünk a munkavállalók fizikai terhelésének csökkentése témakörében. Az automatizáció ezt a célt is szolgálja, hiszen gépekkel és rásegítő eszközökkel ki lehet váltani vagy meg lehet könnyíteni egy sor nehéz fizikai munkát vagy a monotonitásából adódóan sérülésveszéllyel járó repetitív feladatot. Azaz a dolgozók egészségét védhetjük ezzel. Ezért egyedülálló módon a Viacob exoszkeletonok és ergoszkeletonok kölcsönzését is lehetővé teszi partnerei számára. 

A Viacob szakemberei ingyenes felméréssel, komplex és egyedi megoldási javaslatokkal állnak tehát rendelkezésre, ha ipari automatizációról van szó. 

7

Küldj egy tapsot ha tetszett

7